GMC Danmarksmesterskab

 Samlet deltager 66.000 studerende fra 43 lande i GMC.

 
Om

Det hold, der vinder DM i GMC rejser tre dage senere til VM i Kiev hvor de bedste hold fra deltagerlandende mødes til VM.

DM i GMC er en heldagsevent. Der er lagt enormt stort pres på finalisterne – og det at vinde GMC Awarden er forbundet med megen prestige.

GMC er relativ ny i Danmark, men i udlandet er det normalt, at den nationale finale afholdes hos en virksomhed.

 
Omtale

DM giver normalt god omtale.

GMC udsender en artikel i sit nyhedsbrev til alle studerende der er tilmeldt. Artiklen vil også figurere på forsiden af GMC websiden i næsten et år. Denne har mellem 600 og 1.000 unikke kliks om dagen.

 
Kontakt:

Viggo Hinrichsen
General Manager
Global Management Challenge

vhi@worldgmc.dk
vhi@worldgmc.dk
+45 29 725 725

www.worldgmc.dk
www.worldgmc.dk
 

NCC Construction Danmark, Co-create Construction er elite partner i GMC.  Sammen med andre spillere som Siemens, Maersk, COWI, BCG, BK Medical er vi gået ind i non-profit projektet,  der afholdes i samarbejde med DJØF Studerende og IDA Lederforum (Ingeniørforeningen Danmark). Formålet med GMC er at styrke studerendes ledelses- og forretningsmæssige kompetencer.

 

Om Global Management Challenge

Global Management Challenge er verdens største case competition i ‘Strategy and Management’ hvor casen er baseret på en avanceret computersimulation af verdensmarkedet.

I Global Management Challenge overtager en gruppe studerende topledelsen i en virtuel virksomhed hvor de træffer beslutninger indenfor Marketing, Produktion og R&D, Finansiering og Human Resource. De konkurrerer med andre hold om, at afsætte jeres produkter på verdenmarkedet og det er altafgørende, at de løbende tilpasser deres strategi. Deres beslutninger har en direkte indflydelse på selve markedet – ligesom i det virkelige liv. Og samtidig kan deres beslutninger i Global Management Challenge også få indflydelse på deres eget liv og professionelle fremtid.

I forbindelse med GMC ELITE PROGRAM anvendes Henrik Herlaus LFPI/Kubusmodellen.

Læs mere om programmet her.

Comments are closed.