Om os

Co-Create Construction er et samarbejds- og formidlingsprojekt, der med interviews, artikler med mere vil pege på et nyt digitalt- og samarbejdsmæssigt kvantespring i byggeriet.

Kickstart kreativiteten

Formålet med Co-Create Construction er at sætte fremtiden i byggeri og infrastruktur på dagsordenen.

Entreprenørbranchen ønsker i samarbejde med arkitekterne at vise hvordan man med ny digitalisering af planlægnings- og konstruktionsfaserne kan kortlægge konkrete bygge- og renoveringsprojekter allerede på designstadiet.

Co-Create Construction skal pege på vigtige samarbejdsrelationer når det gælder udvikling af nyt bæredygtigt byggeri, hvor innovation skal indarbejdes i et meget tidligt stadie for at leve op til fremtidige energistandarder.

Sidst men ikke mindst er det meningen, at Co-Create Construction skal vise rammerne for det udbudsformat bygge- og renoveringsprojekter skal specificeres efter i fremtiden, såfremt den nødvendige nytænkning skal have plads i løsningerne og bidrage til værdiforøgelse og energioptimering.

For yderligere information kontakt hovedinitiativtageren Martin Manthorpe mtm@ncc.dk

Samarbejdspartnere

Co-Create Constructions tanke om at arbejde tværgående med nytænkning i byggeriet inddrager en række virksomheder og samarbejdspartnere i branchen, der bidrager med større eller mindre dele enten til programmet, eller til udstillingerne.

Som udgangspunkt deltager Henning Larsen Architects, Danske Handicaporganisationer via projekt DH-Hus, Vugge Til Vugge Danmark, Gate 21, Region Hovedstaden, Københavns Kommune, Københavns Energi, Metroselskabet, InnoBYG, House of Futures og NCC Construction Danmark.

 

Comments are closed.