GMC ELITE PROGRAM 2012

NCC Construction Danmark, Co-create Construction er elite partner i GMC.  Sammen med andre spillere som Siemens, Maersk, COWI, BCG, BK Medical er vi gået ind i non-profit projektet,  der afholdes i samarbejde med DJØF Studerende og IDA Lederforum (Ingeniørforeningen Danmark). Formålet med GMC er at styrke studerendes ledelses- og forretningsmæssige kompetencer.

Om Global Management Challenge

Global Management Challenge er verdens største case competition i ‘Strategy and Management’ hvor casen er baseret på en avanceret computersimulation af verdensmarkedet.

I Global Management Challenge overtager en gruppe studerende topledelsen i en virtuel virksomhed hvor de træffer beslutninger indenfor Marketing, Produktion og R&D, Finansiering og Human Resource. De konkurrerer med andre hold om, at afsætte jeres produkter på verdenmarkedet og det er altafgørende, at de løbende tilpasser deres strategi. Deres beslutninger har en direkte indflydelse på selve markedet – ligesom i det virkelige liv. Og samtidig kan deres beslutninger i Global Management Challenge også få indflydelse på deres eget liv og professionelle fremtid.

I forbindelse med GMC ELITE PROGRAM anvendes Henrik Herlaus LFPI/Kubusmodellen.

Læs mere om programmet her.

Velkommen

Den 20. februar bød vi dem velkomne i hovedsædet i Østmarken.
Læs rapportage med interviews fra dagen her.

Den 12. marts startede det hele for alvor.
Læs raportage med interviews fra dagen her.

DM i GMC

combined

Den 12. april afholdtes DM i GMC i  NCCs hovedsæde.
Læs artiklerne fra dagen:
Studerende fra NCCs elite-program er Danmarks bedste til strategi og ledelse
Et godt CV er ikke alt
Du bliver mere interessant!

Comments are closed.